Ouwe jongens, krentenbrood

Klucht in 3 bedrijven
geschreven door Carl Slotboom.

 

tl_files/thijstoneel/posters/2019nov-OuweJongensKrentenbrood.jpgWoensdagmiddag 27, vrijdagavond 29 en zaterdagavond 30 november 2019 spelen wij in de Pokkershutte in IJzevoorde de klucht
Ouwe jongens, krentenbrood.

 

Aanvang:
Woensdagmiddag 14:00 uur
Vrijdag- en Zaterdagavond 19:30 uur

 

Twee inbrekers, Gerrit en John, zetten een kraak in de villa van dokter Fred Linnenkamp. Wanneer ze proberen de kluis te kraken gaat de deur open en komt Jan-Hein van Buitenstijn, een oude studievriend van dokter Linnenkamp, de kamer binnen. Jan-Hein, die zijn oude studievriend Fred vijfentwintig jaar geldeden voor het laatst heeft gezien, weet niet beter of de man die hij aantreft is Fred Linnenkamp. 
Gerrit is zo beduusd dat hij uit angst dat Jan-Hein naar de politie zal gaan en een persoonsbeschrijving zal doorgeven, besluit het spelletje mee te spelen. Vanaf dat moment is Gerrit de heer des huizes: dokter Fred Linnenkamp.

Rolverdeling:

Gerrit van Duin   Bert Reuterink
John Berger   Jeffrey Jansen
Marian Boomstra   Deborah Wiggers
Jan-Hein van Buitenstijn   Jan Bulten
Wilma van Buitenstijn   Annette van Cappellen
Christien van Buitenstijn   Amarens van Putten
Meneer De Groot   Arie Helmink
Mevrouw De Groot   Mini Bulten
Olga Overmars   Helma Eijkelkamp


Regie: Erik Starink
Souffleuse: Mireille Bijenhof

 

Voorverkoop

Kaarten zijn te koop aan de kassa in de hal van de Pokkershutte vanaf 30 minuten voor aanvang van de voorstelling, tenzij uitverkocht.
Eventueel ook op dinsdagavond 12 en 19 november tussen 19.00 uur en 21.00 uur in de hal van de POKKERSHUTTE, Loordijk 12, IJzevoorde. 

-

Vanaf november kunt u kaarten reserveren via leden van toneelvereniging THIJS of via telefoonnummer  06 - 303 993 88 (krijgt u niemand aan de lijn, spreek dan de voicemail in, of stuur een whatsapp bericht).

Gereserveerde kaarten zijn op de dag van de uitvoering af te halen tussen 18.45 en 19.15 uur. Voor de woensdag is dat tussen 13.15 en 13.45 uur.

Niet afgehaalde kaarten komen 5 minuten voor aanvang van de voorstelling weer in de vrije verkoop.
Kaarten die in de voorverkoop niet verkocht worden zijn gewoon op de dag van de uitvoering aan de kassa te koop

Ga terug