Beestenbende op de Keizershoeve

Vrijdagavond 22, zaterdagavond 23 en zondagmiddag 24 november 2024 spelen we voor u in de Pokkershutte in IJzevoorde de klucht "Beestenbende op de Keizershoeve". 
Twee totaal verschillende broers, Frans en Geert Keizer, leiden samen een varkensfokkerij. Na het plotselinge overlijden van hun ouders heeft eerst een huishoudster voor de twee gezorgd. Maar die is na een ruzie met Frans vertrokken.
Nu verslonzen de twee steeds meer. Maar Geert heeft, zonder dat zijn broer het weet, een stagiaire naar de boerderij gehaald. Zij wil kennismaken met het boerenleven en tegelijkertijd voor het huishouden van de twee mannen zorgen.
Zo'n vrouw over de vloer, dat bevalt Frans helemaal niet. Lisa komt er al snel achter waarom en bedenkt een plan om daar verandering in te brengen.

Dan is er nog pastoor Eilers die graag een borreltje drinkt. Hij staat bij Frans nog in het krijt, omdat hij in een dronken bui een big heeft doodgereden.
Als klap op de vuurpijl duikt ook nog Steffi, de onhandige dochter van de buren op. Ze is al jaren heimelijk zwaar verliefd op Geert. 

Kortom, alle ingrediënten voor een heerlijk avondje lachen.

Ga terug