De Rijksoverheid meldt

voorlopig nog niet op het podium

Voorlopig nog geen toneel

De Rijksoverheid meldt op haar website : "Culturele locaties, zoals muziekscholen en centra voor de kunsten, zijn gesloten voor publiek. U kunt hier als amateurkunstbeoefenaar niet repeteren, of optreden zoals toneelspelen, dansen, muziek maken of acteren.
Het kabinet heeft op 23 februari besloten dat de lockdown en de avondklok tenminste tot en met 15 maart van kracht blijven Om het coronavirus terug te dringen, moeten het aantal contactmomenten, groepsvorming en reisbewegingen tot een minimum beperkt blijven. De essentie van dat pakket is dat iedereen zoveel mogelijk thuisblijft.
Theaters, muziekscholen, centra voor de kunsten en vergelijkbare locaties, blijven tenminste tot en met maandag 15 maart gesloten voor publiek. U kunt hier als amateurkunstbeoefenaar niet repeteren, of optreden zoals toneelspelen, dansen, muziek maken of acteren."

Tsja... en als we niet kunnen repeteren betekent dit dus automatisch dat wij onze uitvoering in mei niet door kunnen laten gaan...
Laten we hopen dat we snel weer mogen beginnen, zodat we in ieder geval in de tweede helft van dit jaar weer kunnen genieten van toneel.

Ga terug