2 stukken op 1 avond

we zijn weer begonnen

Dinsdagavond 23 augustus zijn we begonnen met het instuderen van de nieuwe stukken voor november.
Ja, u leest het goed, "stukken". We zullen in november namelijk 2 toneelstukken op de planken brengen.
Het eerste stuk is "Diner veur ene". Een bewerking van het bekende "diner for one" .

Het tweede toneelstuk is "Wik ma zeggen is niet zo", een kort blijspel, geschreven door W. Rouwenhorst - Hartgers

De korte sketch "Diner veur ene" wordt voor u gespeeld door Arie Helmink en Mini Bulten. U kunt zich voorstellen dat deze Achterhoekse versie van Dinner for one" een ware aanslag op uw lachspieren zal zijn.
Gerard Gerritsen neemt de regie voor zijn rekening.

Als u net bent bekomen van al dat lachen gaan we na de pauze verder met "Wik ma zeggen is niet zo", een vrolijk kort blijspel, geschreven door Willy Rouwenhorst-Hartgers
In dit stuk wordt Doortje, gespeeld door Regina Bulterman, uitgenodigd om als presidente van de Agrarische Vrouwen Groep de Koningin te ontvangen en te begeleiden bij de opening van het Multi Functioneel Cultureel Centrum. Ze voelt zich enorm vereerd en krijgt het hoog in haar bol. Vanaf het moment dat ze dit bericht ontvangt draait alles alleen nog maar om die ene dag. Dat dit gebeuren niet zonder slag of stoot voorbij zal gaan moge duidelijk zijn.
Het wordt een avond gezellig lachen met Jan Bulten als Hendriks de SRV man, Deborah Wiggers als Katrien het kruiden vrouwtje, Bert Reuterink als Hannes, de echtgenoot van Doortje. Verder spelen mee Helma Eykelkamp, Jente Mooij en Annette van Cappellen.

De regie is in handen van Erik Starink en Mireille Bijenhof is souffleuse

 

Ga terug